Завершилося навчання студентів

  • Інформаційний відділ "Харків для Христа"

Не добре душі без знань, про це написано у книзі Приповісті. Так думали і думають ті, хто прагне знань незважаючи на вік і час.



 1 червня у церкві «Преображення» міста Харкова завершилося навчання студентів. Протягом року було 8 курсів навчання – «Церковне служіння». Цього дня студенти отримали сертифікати щодо закінчення курсу.



Позаду - хвилювання, підготовка та виконання завдань, попереду - продовження навчань за новим курсом. Своїми враженнями поділилося кілька студентів.



Юля –  «Слава Богу за курс, за можливість бути учасником, за можливість його пройти до кінця. Подяку Богу та братам за те, що приїжджали, викладали. Навчаючись на цьому курсі, багато було повторенням і черговим утвердженням святих істин для мене, були й нові відкриття про Бога, про Христа, чому я дуже рада. Щоразу ми вивчали різні теми, поняття, значущість, глибину і важливість кожної з них. Все ґрунтувалося на Слові Божому, читали та досліджували Писання. Було цікаво слухати, вникати, розуміти велич, могутність Бога і Христа, досліджувати Божі святі риси, значущість наказів, записаних у Святому Слові. І, звичайно, було приємним наприкінці отримати сертифікат про закінчення даного курсу».


 Віктор - «У нашій церкві пройшло сертифікатне навчання від Ірпінської семінарії, до нас приїжджали різні викладачі і ми розглядали біблійні теми такі як: про Бога, про Ісуса Христа, про церкву, про Духа Святого.

Також ми знайомилися один з одним та придбали нових друзів. Були смачні обіди та коротенькі кави брейки. Мені все дуже сподобалось. Надалі я ще пішов би на таке навчання».


Ігор – «Пройшов сертифікатний курс «Церковне служіння» від Ірпінської семінарії, який проходив у нашій церкві. Спочатку переживав, що буде складно поєднувати з навчанням у коледжі, але все виявилося простіше, ніж я думав.

Курс дав мені відмінні базові знання богослов'я, які, я впевнений, стануть у нагоді кожному віруючому. Особливо рекомендую тим, хто шукає відповіді на важливі питання віри чи хоче зміцнити свої переконання.

Крім того, це чудова можливість познайомитися з цікавими людьми та знайти однодумців» .