Конференція "Взаємодія"

  • Подорожко Катерина

Чи помічали ви, як складні обставини по-особливому посилюють взаємодію Божих людей? 8 червня, в суботу, це було відчутно дуже сильно. 


"Взаємодія" - саме таку назву мала конференція для дитячо-підліткових служителів Харківської області, яка відбулася в ц. Благодать.


Конференція була присвячена підбадьоренню служителів, обміну досвідом, відпочинку та теплому спілкуванню. Саме тому теми спікерів, інтерактиви та майстер-класи були спрямовані на формування та укріплення правильного фундаменту для дитячо-підліткових лідерів в такий непростий час для нашої країни.

Перша частина була присвячена темі  стійкості під час війни. Дмитро  Гончаров наголошував на важливості довіри Господу в моменти тяжких випробувань. Саме довіра Божим обітницям дає нам надію на те, що Господь відновить наші сили і збереже нас.

 Протягом конференції усі присутні могли разом доєднатися до музичної групи в спільному прославленні нашого Господа.


Друга частина конференції стала чудовою можливістю для нагадування всім присутнім про важливість правильної взаємодії між особистим життям та служінням. Пастор Самородов Олександр наголошував на істині про те, що наш характер, знання, служіння дійсно прославляють Бога тоді, коли наша духовність глибока і щира. Саме близькі стосунки з Господом є фундаментом правильного служіння і допомагають нам витримувати шторми та пустелі.


Після двох потужних  семінарів присутні могли насолодитися смачним обідом, горнятком кави та щирим спілкування один з одним.

Після обіду усіх чекала дуже цікава творча частина, яка була присвячена командній роботі та взаємодії один з одним.  Ліза Роза нагадала про цінність кожного з присутніх, особливу важливість взаємодії та підтримки один одного. Кожна з команд представила свій власний творчий проект, який демонстрував взаємодію та цінність один одного.

Остання частина охопила 4 майстер класи на вибір учасників.

Кожний міг обрати ту тему, яка найбільш актуальна та протягом години поринути в атмосферу глибоких роздумів та цінної інформації для подальшого ефективного служіння. 

1. Майстер клас  "Робота з нецерковними підлітками. Як привести підлітка до Бога "  Віталій Кислиця

2. Майстер клас "Пошук коштів та написання грантів" Володимир Ігнат'єв

3. Майстер клас "Як потурбуватися про своє ментальне здоров'я " Катерина Подорожко 

4. Майстер клас "Ефективна комунікація та вирішення конфліктів" Олександр Самородов


І наостанок усі присутні схилили свої голови і серця перед Господом в молитві за нашу країну, за владу, за військових і полонених. Багато може посилена молитва праведного!


Ця конференція стала таким вчасним і актуальним острівцем безпеки, прийняття, підбадьорення, істинності, щоб служителі могли наповнити себе для подальшого служіння тим, хто цього потребує.

Подяка Господу,  всім організаторам і волонтерам, які приділили свій час для створення такого важливого простору, що став чудовим тилом для служителів Харківської області.