Завершилось навчання у коледжі

  • Інформаційний відділ "Харків для Христа"

У церкві «Преображення» 15 червня відбувся випуск Харківського Регіонального Біблійного коледжу. Навчання студентів починалося ще за рік до війни, але через обставини, що склалися в 2022 році, навчання припинилися. 2023 року навчання відновилися, ті студенти, які залишилися у Харкові, продовжили навчання.

І ось настав довгоочікуваний момент завершення навчання та вручення дипломів. Цього дня дипломи отримали студенти з церков «Преображення», «Добра звістка», Ясна поляна, Роганська, Люботницька.

Про те, як пройшло навчання розповів один із викладачів Роман Кравцов. «Я навіть пригадував, коли сам приблизно у 2009 році завершив у ньому навчання. І вже наприкінці 2023 року Бог покликав мене долучитися до навчальної програми.

Війна внесла свої корективи. Багато братів та сестер не змогли продовжити як викладання, так і навчання. Але з милості Божої ми все ж таки змогли доїти до кінця. Четверо братів і двоє сестер завершили навчання.

Це був мій перший курс, де я міг викладати "Огляд Нового Завіту". Дякую моїм братам та сестрам, студентам, з якими ми разом навчалися тим істинам, які залишивши Господь у Своєму слові.

Хотів би побажати, щоби випускники не зупинялися, як у навчанні так і в практики того, що вони вже отримали. Нехай Бог по особливому використає їх у служінні.

Також хотів би підбадьорити викладачів, які вже багато років служитимуть у цьому напрямку. Бог благословляє і буде далі благословляти вас у цьому служінні. Нам потрібно завжди залишатися Йому вірними.

На кінець хотів би запросити братів та сестер до навчання у ХРБК. Це гарний початок для здобуття християнської освіти, нових знайомств та благословенної години у навчанні. Слава тільки Богові».